Zanglessen:

“Marc van Creij – Muziektheater” biedt aan de beginnende zanger, zowel individuele zanglessen als zanglessen in groep aan. Denk hierbij aan mensen die graag meer willen weten over de techniek van het zingen als ook mensen die graag werken aan een goede basis om professioneel aan de slag te gaan. Voor advies over het aantal lessen en de contacturen kunt u altijd vrijblijvend advies opnemen.

Opbouw:

De lessen zijn opgesplitst in twee delen. Het eerste deel van de les bestaat uit zang technische oefeningen geselecteerd uit verschillende zangmethodes. Denk hierbij aan oefeningen rond de juiste houding, ademsteun en toonplaatsing. Het tweede deel van de les bestaat uit repertoire behandeling. Hierbij wordt niet alleen aan de zang technische aspecten gewerkt, maar ook aan de interpretatie van het repertoire. Hoe zet je de performance neer bij het gekozen repertoire? Tijdens het tweede deel van de les leggen we ons vooral toe op deze vraag.

Voor verdere vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen via info@marcvancreij.nl of het contactformulier op de website.

http://fotopagina.marcvancreij.nl/#2


Marc van Creij © 2011 • privacy policyTerms of Use

Marc van Creij - Muziektheater